تاکو ؛ این‌ساندویچ مکزیکی‌الاصل که خیلی وقته شهرت جهانی پیدا کرده و طرفدارای خودش رو داره، یکی از محبوب‌ترین غذاهاست. یه ساندویچ ساده و خوشمزه که میشه با مواد متنوعی درستش کرد.
توی این ویدیو روش پخت یکی از خوشمزه‌ترین روشهای این دوست مکزیکی رو با هم می‌بینیم.😊

مواد لازم برای تهیه خمیر:
– آرد: ۱۵۰ گرم
– آب: ۸۰ میلی لیتر
– نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
– بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
– روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه مواد مخلوط میانی:
– روغن زیتون: ۲۰ میلی لیتر
– پیاز قرمز خلالی خرد شده: ۶۰ گرم
– فلفل پولکی: ۱ قاشق سوپخوری
– فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
– گشنیز خرد شده: ۵ گرم
– کره: ۲۰ گرم
– پنیر موزارلا رنده شده: ۱۰۰ گرم
– کچاب: به میزان لازم
– کره: مقداری جهت سرخ کردن