تاکو یکی از غذاهای سنتی مکزیک هست ،نون این غذا با آرد ذرت یا گندم پخته میشه و با مواد مختلف داخلش و پر میکنن

تاکو گردو و عدس
پیاز: ۱ عدد
سیر:۴ حبه
قارچ:۳۰۰ گرم
گردو: ۳/۴ استکان
عدس: ۱ لیوان
گوجه:۲ عدد
رب:۲ قاشق غذا خوری
نارنج:۱ عدد بزرگ
نمک/فلفل/زرچوبه
پودر سیر/پودر پیاز:نصف قاشق مرباخوری
سماق/پاپریکا:۱قاشق مرباخوری
زیره: ۱قاشق غذاخوری

سالاد
جعفری/خیار/گوجه/نارنج/نمک/فلفل

سس هم ترکیب جعفری،بروکلی،آب و آب نارنج و نمک هست.حتما تو این هفته این سس بینظیر رو درست میکنم.
به خاطر استاندارد نبودن دمای فر حتما چک کنین،نذارین نون خیلی خشک بشه،همین که حالت بگیره کافیه