این پیراشکی میگو رو من بار دومی هست که درستش میکنم و واقعااا طعم عالی و متفاوتی داره.
بنظر من موادش حتی میتونه با یه مقداری خلاقیت تغییر کنه و لواش پیچ بشه و تبدیل بشه به سمبوسه میگو.
مثلا پنیر پیتزا رو حذف کنیم و جعفری و تره اضافه کنیم. یا هر جوری که سلیقه ی شماست.

چیا نیازه واسه ۱۵ تا؟!
 سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز یک عدد بزرگ
 میگو ۲۰۰ گرم
 ذرت پخته
 نخود فرنگی
 سس فلفل دو ق غ
مخلوط ادویه ها شامل:
پودر تخم گشنیز نصف ق چ
نمک
فلفل سیاه نصف ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
زنجبیل نصف ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر کاری نصف ق چ
زردچوبه یک ق چ
 پنیر موزارلا یا گودا به دلخواه
 خمیر پیراشکی ۱۵ عدد

بعد از اینکه پیراشکی ها رو پیچیدین، میتونین بلافاصله سرخشون کنید یا توی فر بذارید و یا مثل من توی هواپز بذارید و بدون روغن سرخشون کنید.

ویدئو از minaamiryavari