بعضیا اعتقاد دارن پیازداغ و به سنگ هم بزنی خوشمزه میشه..
مواد لازم:
۱- پیاز سفید ۳ کیلو
۲-روغن به میزان لازم

نکات:
۱-برای تهیه پیاز داغ بهتره از پیاز سفید استفاده بشه چون برای سرخ کردن مناسب تره. شما به دلخواه می تونید پیاز داغ نگینی یا خلالی درست و این کاملا به سلیقه شما بستگی داره.
۲-مرحله جوشیدن و شیشه ای شدن پیاز حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می کشه.
۳-روغنی که برای سرخ کردن انتخاب می کنیم باید مقاومت حرارتی بالایی داشته باشه.
۴-پیاز داغ ها را روی هم نریزید و سعی کنید در چند نوبت آنها را سرخ کنید.
۵-برای جلوگیری از خام ماندن بعضی از پیاز ها باید مدام هم بزنیم تا همه جای پیاز داغ یکنواخت سرخ شه.
منبع: @ako__food