مواد لازم👇‌
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن
۱ ق چ بیکینگ پودر
۱ ق چ سرخالی وانیل
۲.۵ لیوان آرد
موادی که باید به نصف خمیرکیک اضافه کنید👇‌
نصف لیوان شیر
۲.۵ قاشق غذاخوری کاکائو
۱ قاشق چایخوری قهوه (اختیاری)
اندازه لیوان👇
۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه👇‌
ابتدا قالب کیک را با کره چرب می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خمیر کیک خود را آماده کنیم. سپس فر خود را با دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم.
تخم مرغ و شکر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. وانیل، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و در درجه پایین همزن مخلوط کنید. خمیر کیک رو نصف کرده.نصف خمیر رو برمیداریم و نصف لیوان شیر و کاکائو و قهوه یا نسکافه رو میریزیم و مخلوط میکنیم. بعد یه لیوان خمیر سفید و یه لیوان خمیر کاکائویی وسط قالب میریزیم همینطوری میریزیم تا خمیر ساده و کاکائو تموم بشه بعد اگه خواستید مثل من رویش الگو بدید. به مدت ۴۵ یا ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده بپزید.بنابراین میتونید وقتی خوب سرخ شد کیک رو از فر خارج کنید و با خلال دندون چک کنید.‌
منبع: @lifestyle_solmaz.67