تا فصلشه درست کن
۵لیوان آب
۲لیوان شکر
۱ق چ جوهرلیمو
زردآلوی هسته گرفته به میزان دلخواه
آب وشکر رو جوش میاریم تا شکر حل بشه
جوهرلیمو رو اضافه میکنیم ومیزاریم ۵دقیقه بجوشه
زردآلوها رو اضافه میکنیم
میزاریم سه ۴دقیقه بجوشه
شعله رو خاموش می کنیم ومیزارم زردآلوها چند دقیقه داخل شیره بمونن
زردآلوهارو داخل صافی درمیاریم ومیزاریم شیره اضافش بره
یه کم که خنک شد واز داغی اوفتاد داخل سینی میچینیم ومیزاریم جلو آفتاب
زیاد نزارین خشک بشه تا نرم هستن از جلو آفتاب بردارین حدود ۲۴ الی ۳۰ ساعت کافیه
بسته بندی کرده وداخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین
زردآلوهارو کم کم داخل شیره بریزین تا زیاد روهم نباشن وهمشون یکدست شیره جذب کنن .
ز زردآلوهای سفت وزرد رنگ استفاده کنین زردآلوهای نرم وزیاد رسیده گرما ببینه ممنکنه له بشه
منبع: @salade.shik
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان