باورت میشه این رولت خامه ای به سبک قنادی رو تو خونه می تونی درست کنی ؟!
زرده و سفیده چهار عدد تخم مرغ رو جدا کنین
سفیده رو با همزن بزنین
وقتی کف کرد
۳۰ گرم شکر رو کم کم بریزین و هم بزنین
وقتی سفت شد آماده ست
داخل زرده ها
کمی وانیل
و ۶۰ گرم شکر
اضافه کنین و هم بزنین تا کرم رنگ بشه
نصف قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق غذاخوری روغن مایع
بریزین و یکدست کنین
۱۱۰ گرم آرد رو با یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک کنین
آرد و سفیده ها رو کم کم و در چند مرحله به موادِ زرده اضافه کنین و با لیسک دورانی خوب هم بزنین
کف قالب ۳۰ در ۴۰ کاغذ روغنی بندازین
مواد رو بریزین و صاف کنین تا ضخامتش همه جا یکسان بشه
داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه، ۱۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه
نان رولت رو خارج کنین
روش کمی پودر قند بپاشین
روی پارچه برگردونین
کاغذ روغنی رو جدا کنین و تا وقتی داغ هست، به این صورت با پارچه رول کنین
سرد که شد
رولت رو باز کنین
وسطش خامه فرم گرفته بزنین
دوباره رول کنین و یک ساعت داخل یخچال بذارین
به اندازه دلخواه برش بزنین و با خلال پسته تزئین کنین
فوق العاده جذاب و خوشمزه ست
نوش جان😍😍