سس مخصوص کباب و پیتزا و عدسی و خوراک لوبیا😋 ولی اگه گازش خالی نشه یهو سورپرایزتون میکنه مثل من😩😩
ارشام کوچیک بود تازه فرشها رو داده بودم شسته بودن شوهرم سس خریده بود تو بطری نوشابه بود اما پلمپ
پیتزا درست کرده یودم گفت سفره پهن کنیم جلوی تلویزیون 🤦♀️🤦♀️
پیتزا رو اوردم این سس هی تکون داد هی تکون داد
یهو باز کرد😫😫😫😮
یهو پاشید به همه جا😭😭
همه جا شد قرمز فرش سفره خودمون
تا ۱۲ شب فقط داشتیم میسابیدیم
تمام خونه بوی فلفل میداد
بعد که از چن نفر پرسیدم گفتن باید بعد از چرخ شدن چن ساعتی تو ابکش باشه اب و گازش خالی بشه
دیگه هیچوقت اماده نخریدم خودم درست میکنم
من اصلا سس بازاری نمیخرم خیلی کم ولی این سس خیلی دوست دارم
اگه امتحان کنید عاشق میشید
حتما زیره بریزید داخلش تو طعمش خیلی تاثیر داره
بعد از چرخ شدن بزارید ابش بره، بعد داخلش سرکه نمک بریزید، تو بطری های که پلمپ میشن مقدار زیاد درست کردید با خیال راحت یکسال میمونه🥰🥰
راستی شما اصلا غذای تند میخورید یا نه؟؟
منبع: @homecooking1399
ترفند تهیه سس فوق تند و آتشین
محصولات بخش فروشگاه