قارچ و پیاز سوخاری
مواد لازم
پیاز ۱ عدد درشت
قارچ ۱۰ عدد
آرد سفید نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق(برای رنگ بهتر)
پودر سیر یک ق چ(به دلخواه)
آب یخ یک چهارم لیوان

تهیه خمیر:
۱⃣آرد سفیدو با بکینگ پودر و ادویه ها با هم تو یک کاسه مخلوط می کنیم تا یکدست بشه
۲⃣آب یخ کم کم اضافه می کنیم تا غلظتش مثل ماست بشه
و در حدی مواد را هم می زنیم که فقط مواد با هم مخلوط بشن
(بیش از اندازه هم نزنید باعث می شه که خاصیت بکینگ پودر از بین بره در نتیجه پیازها پفکی و ترد نشن)
۳⃣بعد کاسه خمیرو به مدت ۳۰ دقیقه کنار میزاریم تا تو دمای آشپزخانه استراحت کنه
پیاز سوخاری:
۱⃣پیازهارو به ضخامت یک سانتی متر به صورت حلقه ای خرد می کنیم و حلقه های پیاز را از هم جدا می کنیم
۲⃣قارچ هارو پوست گرفته و با دستمال نمدار تمیزشون میکنیم(بهتره قارچارو برای سوخاری نشورین ولی اگه اصرار ب شستن دارید باید خشکشون کنید کاملا)
۳⃣روغنو داغ میکنیم باید پیازها هنگام سرخ شدن تو روغن شناور باشن
۴⃣حالا حلقه های پیاز در خمیر می غلتونیم و بعد داخل روغن کاملا داغ شده میندازیم تا کاملا پف کنن و به رنگ طلایی در بیاین
۵⃣حتما بعدش روی دستمال قراربدید تا روغن اضافی شون خارج شه
(نکته خیلی مهم با فاصله روی دستمال بزارید و روی هم نندازید تا ترد بمونن)
۶⃣برای سرخ کردن قارچ
اول تو روغن خیلی داغ میندازیم ک خمیر تو روغن خودشو بگیره بعد شعله رو کم میکنیم تا قارچا مغز پخت شن
بقیه مراحل هم مثل پیاز سوخاری انجام میدیم

منبع: photoby.fateme