بس مارک/ ترفند درست کردن «کیک شکلاتی» با انجیر

تازه درست کردنش هم خیلی آسونه و مواد لازمش هم اصلا پیچیده نیست:
آرد قنادی: ۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : یک قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: یک پینچ
دارچین: نصف قاشق چایخوری
انجیر: ۵ عدد
شکلات چیپسی: یک قاشق غذاخوری.
حتماً فر رو از قبل داغ کنین و اگه از فر گازی استفاده میکنین بین ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و اگه از فر برقی استفاده میکنین با دمای ۱۶۰ درجه و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کیک رو بپزید.
من و دوستام که عاشقش شدیم. شما هم درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید

از صفحه mrchef.iran