اگه تو خونه فر ندارید و یا حتی اگه فر دارید ولی وقت زیادی برای درست کردن کیک ندارید حتما این پست رو ببینید و کیک تابه ای موز و گردو رو برای عزیزانتون درست کنید و لذتشو ببرید😋
مواد لازم👇
تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: یک چهارم ق.چ
شکر:دو سوم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
روغن مایع: ۵ق.غ
شیر: دو سوم پیمانه
آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱ق.چ استاندارد قنادی
مغزگردو: به مقدار لازم و به دلخواه(قابل حذف هم هست)
موز: به تعداد لازم
شکر قهوه ای یا سفید: ۴ق.غ
کره: ۱ق.غ
آب: ۲ق.غ
تخم مرغو با وانیلو شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیرو روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آردو بکینگ پودرو الک میکنیم و تو چند مرحله به مایمون اضافه میکنیم.
در آخر مغز گردو خوردشده رو هم اضافه میکنیمو مخلوط میکنیم.
موزهامونم برش طولی میدیم و دو قسمتشون میکنیمو کنار میذاریم.
تابه رو رو شعله پخش کن یا پایه میذاریم تا گرم بشه.
کره که آب شد شکرو اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدیم بعد دو قاشق آب میریزیم تا شکر حل بشه بعد موزهارو داخلش میچینیم و مایه کیکو روش میریزیم.
دم کنی میذاریم و اجازه میدیم کیکمون با حرارت کم نیم ساعت بپزه.
با خلال چوبی تست میکنیم اگر تمیز بیرون اومد کیکمون پخته و آمادس.
تو ظرف سرومون برمیگردونیمو روشو تزئین میکنیم😍
به همین راحتی و خوشمزگی کیک موزمون آماده میشه بافتشم فوق العاده نرمو اسفنجیه😋
منبع: 🆔 @ashpazi.foodspy