خوردن یک میانوعدهی خوشمزه در یک روز سخت، به شما کمک میکند تا انرژی بیشتری برای انجام کارهایتان تا انتهای روز داشته باشید. حلوای کورنفلکس یک میانوعده و شیرینی خوشمزه و در عین حال مقوی است که میتوانید آن را در کنار چای یا قهوه میل کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری تصویری قصد داریم طرز تهیه حلوای کورن فلکس را به شما آموزش دهیم.
خوردن یک میانوعدهی خوشمزه در یک روز سخت، به شما کمک میکند تا انرژی بیشتری برای انجام کارهایتان تا انتهای روز داشته باشید. حلوای کورنفلکس یک میانوعده و شیرینی خوشمزه و در عین حال مقوی است که میتوانید آن را در کنار چای یا قهوه میل کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری تصویری قصد داریم طرز تهیه حلوای کورن فلکس را به شما آموزش دهیم.
حلوای کورنفلکس یک شیرینی و میانوعدهی بسیار خوشمزه با ترکیب طعم عسل و کرهی بادامزمینی است که بدون فر و همزن در کمترین زمان میتوان آماده کرد.
مواد لازم
کورنفلکس ۵۰ گرم
شکلات سفید ۳۰ گرم
شکلات تختهای ۸۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
کرهی بادامزمینی ۳ قاشق غذاخوری
قالب سیلیکونی –
طرز تهیه حلوای کورن فلکس
۱.
برای آماده کردن این حلوای خوشمزه، ابتدا کورنفلکسها را درون یک کیسهی زیپدار میریزیم و با یک وردنه آن را خرد میکنیم. (توجه داشته باشید کورنفلکس را کاملا پودر نکنید؛ کمی خرد شود کافی است).
۲.
در این مرحله، کرهی بادامزمینی را به همراه عسل درون تابه میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه مدام هم میزنیم تا همانند تصویر، کرهی بادامزمینی و عسل باهم ترکیب شود.
۳.
بعد از اینکه کرهی بادامزمینی و عسل کاملا باهم ترکیب شد، آن را به کورنفلکسهای خرد شده اضافه میکنیم و به خوبی باهم مخلوط میکنیم تا کاملا منسجم شود.
۴.
حال مخلوط آماده شده را به اندازهی یک قاشق چایخوری درون قالب سیلیکونی میریزیم و خوب فشار میدهیم. سپس به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
۵.
بعد از یک ساعت، حلوای آماده شده را از قالب سیلیکونی جدا میکنیم و درون شکلات بنماری شده قرار میدهیم تا کاملا با شکلات پوشیده شود.
۶.
در این مرحله، شکلات سفید را ذوب میکنیم و با یک قیف روی حلواها را با شکلات سفید تزیین میکنیم. سپس به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا شکلات سفت شود.
این شیرینی یک گزینهی عالی برای کنار چای یا قهوه است.