مقدار گوشت تو فیلم کمتر از مقداری هست که تایپ میکنم،برا همین مجدد گوشت پختم و به موادم اضافه کردم
مواد لازم برای ۵-۶ نفر…
بادمجان ۱ کیلو
عدس ۱ فنجان
برنج ۱/۲ فنجان (نصف فنجان)
گوشت گوسفندی ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم (هرچقدر بیشتر خوشمزه تر)
پیاز بزرگ ۳ عدد
نعناع خشک ۱ ق غ پر
کشک ۱ فنجان
نمک
فلفل
زردچوبه
گردو (اختیاری) من نزدم
یک عدد پیازو تو روغن تفت بدین تا تغییر رنگ بده،گوشتو به پیاز اضافه و باهم تفت بدین،فلفل و زردچوبه بزنید و ۱ دقیقه دیگه تفت بدین.
روی گوشت آب بریزین و درب قابلمه رو بزارید تا گوشت کاملا پخته و نرم بشه.
تو این فاصله بادمجونارو پوست بگیرید،ورقه کنید و به مدت نیم ساعت داخل آب نمک قرار بدین تا تلخی بادمجون گرفته بشه و روغن کمتری جذب کنه.
سپس بادمجونارو آبکشی و خشک کنید.
بادمجونارو تو روغن سرخ کنید و کنار بزارید.
وقتی گوشت کاملا پخته شد ، برنج و عدس از قبل خیس خورده رو به گوشت اضافه کنید و مجدد درب قابلمه رو ببندین تا عدس و برنج هم کاملا پخته و شکفته بشن.
وقتی عدس و برنج کاملا نرم و پخته شدن ، نمک و بادمجونای سرخ شده رو اضافه کنید و اجازه بدین همه مواد باهم بپزه تا بادمجونا کاملا نرم بشن (اگه آب مواد کم شده بود میتونید آبجوش یا آب گوشت اضافه کنید)
تو این فاصله ۲ تا پیاز بزرگ رو خلالی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه.
سپس کمی زردچوبه و نعناع خشک اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه شعله رو خاموش کنید (حواستون باشه نعناع زود میسوزه و تلخ میشه )
وقتی بادمجونا کاملا نرم و پخته شدن ، همه مواد رو با گوشتکوب دستی بکوبید تا یکدست بشن.
پیاز و نعناع داغ رو به مواد گوشت و بادمجان اضافه و مخلوط کنید.
درب قابلمه رو ببندین و بزارید حلیم بادمجان به مدت نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایم جا بیفته (اگه حلیم بادمجان سفت بود آبجوش یا آبگوشت اضافه کنید)
بعد از نیم ساعت کشک را اضافه و مخلوط کنید (اگه گردو داشتین همراه کشک اضافه کنید)
بعد از ۱۰ دقیقه آمادس.
ویدئو از vanillaa_cooking