مواد لازم

پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد شده ۳۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به دلخواه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز پهن و پخته ۳ فنجان
پنیر لیقوان ۱۰۰ گرم
آب پرتقال ۱ لیوان
طرز تهیه
آب پرتقال و گوجه‌فرنگی‌ها را در غذاساز پوره کنید. لوبیا قرمز پخته را به مواد اضافه کنید.
پیاز و سیر را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
بعد بقیه مواد را بجز پنیر لیقوان داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید کمی جا بیفتد.
سپس برگ بو را اضافه کنید و مقداری شکر به آن بیفزایید. در آخر کار پنیر را روی مواد بریزید و بگذارید پنیر آب شود. یادتان باشد برگ بو را از غذا در بیاورید. غذا آماده است، آن را در ظرف بکشید و سرو کنید. اگر لوبیا قرمز پهن در دسترس نداشتید می‌توانید از لوبیا قرمز معمولی استفاده کنید.