امروز یه غذای متفاوت داریم که تجربش میتونه برات لذت‌بخش و لذیذ باشه . به‌نظرم خیلی مواقع میتونی برای تنوع دادن به غذاهات بری سراغ خوراکِ کشورای دیگه تا مزه‌‌های جدید رو امتحان کنی.

موکِکا یا موکاکا از غذاهای پرطرفدار برزیله که با ماهی یا میگو، شیر نارگیل و سبزیجات تازه درست میشه. (البته میتونی با مرغ هم درستش کنی.)

تو برزیل این غذا رو تو قابلمه سفالی می‌پزن و با همون سرو می‌کنن تا طعم و عطر سبزیجات و ادویه‌ها به خورد ماهی بره و تا آخرین لحظه‌ای که می‌خوریش گرم بمونه. این خورشت رو با برنج سفید، نون یا سالاد سرو می‌کنن . 🫕⁣

🧅🧄⁣
موادی که براش لازم داری:⁣

ماهی بدون استخوان ۴۵۰ گرم⁣
شیر نارگیل نصف قوطی⁣
سیر ۳ حبه⁣
پیاز ۱ عدد⁣
گوجه ۱ عدد⁣
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد⁣
گشنیز یا جعفری تازه⁣
نصف لیموترش⁣
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا به مقدار دلخواه⁣

🍲⁣
*مزه‌دار کردن ماهی با نمک و لیموترش⁣
*چیدن پیاز، فلفل‌دلمه‌ای و گوجه حلقه شده کف ماهیتابه⁣
* اضافه کردن گشنیز،سیر و شیر نارگیل⁣
*پختن به مدت ۳۰ دقیقه⁣

از صفحه لقمه