غذاهای محلی توی هر خونه ای به روش خاصی درست میشه و کدبانوهای باسلیقه ی ایرانی بنا به ذائقه ی خودشون شاید طعم غذاها رو اندکی تغییر بدن. مثلا همین خورشت سیرقلیه گاهی بدون لپه درست میشه، گاهی بدون تخم مرغ و گاهی با چاشنی هایی مثل آب نارنج و آبغوره و…
اما من توی این آموزش سعی کردم قدیمی ترین روش رو برای درست کردن سیرقلیه بهتون یاد بدم و اینم بگم که به نظر خودم، اضافه کردن کمی آب نارنج طعم سیرقلیه رو خیلی جذاب‌تر میکنه

مقدار مواد لازم برای سه الی چهار نفر:
مرغ: به مقدار لازم
برگ سیر تازه: سه دسته (حدود نیم کیلو)
تخم مرغ: سه عدد
لپه: چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
و پیشنهاد ویژه ی من آب نارنج:
سه قاشق غذاخوری(اختیاری)
اگه برگ سیر تازه توی شهرتون پیدا نکردین هم، میتونین هایلایت کاشت سیر رو ببینید و خودتون به سادگی توی خونه برگ سیر بکارید

ویدئو از mrchef.iran