استیک فیله گوساله رو امتحان کردی؟

مواد لازم:
فیله گوساله
سیر
روغن زیتون
نمک
سس ورچستر ،اگر نداشتید مشکلی نیست
فلفل سیاه
رزماری تازه یا خشک
خامه
قارچ
کره

فیله گوساله رو برش بدید به همراه سیر،فلفل سیاه روغن زیتون،نمک،رزماری ،مخلوط کنید بذارید تو یخچال استراحت کنه تا مزه داره بشه .
بعد از استراحت میتونید روی تابه گریل کنید
یا میتونید داخل تابه معمولی با کره سرخش کنید .به نظرم با اگر کره دوست دارید خیلی خوب میشه
مدت پخت از ۵ دقیقه تا ده دقیقه با توجه به سلیقه خودتون ،اینکه آبدار باشه یا نه

برای سس قارچ :
کره به همراه کمی روغنو داخل تابه بریزید و بعدش قارچو اضافه کنید،تفت بدید تا کمی پخته بشه و بعدش خامه به همراه ادویه ها که شامله پودر سیر اویشن فلفل سیاه و کمی نمکه
برای تنظیم غلط سس میتونید از شیر استفاده کنید.

ویدئو از saberparsian