این کیک هویج خوشمزه را بدون فر و در قابلمه درست کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
آرد سفید ۲ لیوان سر پر
شکر ۱،۵ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ ق چ
شکر ۳ ق غ
شیر نصف لیوان🥛
روغن مایع نصف لیوان🌻
هویج رنده ریز یک لیوان پر🥕
بکینگ پودر ۲ق م سر صاف
پودر دارچین ۱ ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر هل نوک ق چ(اختیاری )
گردو خورد شده نصف لیوان(اختیاری)
ابتدا تخم مرغ وانیل شکر و پودر هل و با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه .
نکته
دور گیری ظرف فراموش نشه
بعد شیر و روغن و پودر دارچین اضافه میکنیم .
بعد هویج و گردو با مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و ۳ بار از الک رد میکنیم و طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه.
کف قابلمه رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی رو داخل قابلمه میزاریم و مواد رو داخل قابلمه میریزیم.
شعله پخش کن ۱۰ دقیقه از قبل گرم شده باشه.
در فابلمه رو همراه با دم کنی میزاریم و حدود ۴۵ الی ۱ زمان میبره تا آماده بشه.
۴۵ دقیقه ی اول در قابلمه باز نشود چون پف کیک میخوابه.
حرارت گاز جوری باشه انگار برنج دم میزارید.
بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون تست میکنیم اگر مواد نچسبید کیک ما آمادست و با هر چیزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید.
دستور این کیک جذاب رو از پیج همکار عزیزم شایلی کوکینگ برداشتم که تمامی شیرینی ها و کیکهایی که آموزش میدن بدون فر هست و همه میتونن تو خونشون به راحتی کیک و شیرینی درست کنید shayli_cooking
ویدئو از alborzpazz