مواد لازم نان رمضان
خمیرمایه یک قاشق غ
شکر یک قاشق غ
آب ولرم نصف لیوان
تخم مرغ دو عدد
ماست غلیظ نصف پیمانه
روغن مایع ۱۲۰ گرم (کمی از نصف لیوان بیشتر)
شکر یک سوم لیوان
آرد حدود ۴لیوان(تاجایی که بدست نچسبد کافیه)
نمک یک پنس
🧡شکر و خمیر مایه و اب ولرمو ترکیب میکنیم و میزاریم ده دقیقه بمونه🧡 🧡زرده یک عدد از تخم مرغهارو نگه میداریم برای رومال و بعد تخم مرغ،روغن،شکر،نمک،ماست رو ترکیب میکنیم وبعد خمیر مایه عمل اومده را اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم سپس بمدت ده دقیقه ورزمیدیم و میزاریم استراحت کنه و حجیم شه،سپس مطابق فیلم بهش فرم میدیم.🧡
✅نکته:حتما کف سینی را کامل چرب کنید
✅نکته:استراحت دوم مهمه،حتما بزارید۳۰دقیقه بمونه.
✅نکته:رومال :یک عدد زرده تخم مرغ،یک قاشق چایخوری زعفران و یک چهارم ق چ وانیل ترکیب کنید.
✅بعد پخت رومال عسل یا شربت باز بزنید و با کنجد،پودر نارگیل،پودر پسته،گردو خرد شده یا …. تزیین کنید.
✅برای فر های برقی دما ۱۹۰درجه با فن قرار بدین حرارت از بالا و پایین،و فرهای گازی دمای ۲۰۰درجه بمدت ۱۵دقیقه.
✅هرسوالی بود کامنت کنید حتما جواب میدم😍
منبع: @cookkadee
در خانه نان رمضانی بپزید
محصولات بخش فروشگاه