بس مارک/ نان آگردک

مواد لازم
ارد ۲لیوان
مخمر ۱ ق غ خ
شکر ۱/۳ لیوان
روغن ۲ ق غ خ
تخم مرغ ۱عدد
شیر ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق م خ

۱ ق غ خ مخمر رو با ۱/۳ لیوان اب گرم و یک ق م خ شکر مخلوط کنید و درش رو بذارید تا ۱ربع عمل بیاد
بعد از این مدت ۱/۳ پیمانه شکر و ۲ ق غ خ روغن و ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۳ لیوان شیر و مخمر عمل اومده رو داخل ظرفی مخلوط کنید و ارد و بکینگ پودر رو به تدریج داخلش الک کنید این خمیر حالت چسبندگی داره پس دستتون رو چرب کنید و کمی ورز بدید روش رو سلفن بکشید ۱:۳۰ استراحت بدید در دمای اشپزخانه
بعد از این مدت اگر دیدی خمیر به دست میچسبه یک ق غ خ ارد بهش اضافه کنید روی سطحی رو روغن یا ارد بزنید و از خمیر چونه های کوچیک بردارید و باز کنید به قطر نیم سانت و داخل روغن داغ سرخ کنید توجه کنید که خیلی زود سرخ میشه
درست کنین و لذتشو ببرین

منبع:salade.shik