پودینگ شاتوت یکی از انواع پودینگ های بهاری می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید با میوه خوشمزه شاتوت آن را در خانه تهیه کنید. شاتوت یکی از میوه های بهاری می باشد که بسیار خوشمزه و شیرین است و برای تهیه انواع شربت و مربا استفاده می شود. شما می توانید پودینگ شاه توت را به صورت قالبی تهیه کنید و با خامه قنادی زده شده و میوه دلخواه خود تزیین کنید. می توانید پودینگ را به صورت دو رنگ نیز تهیه کنید. پودینگ یک نوع دسر آمریکایی می باشد که انواع و اقسام مختلفی دارد و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. پودینگ ها را می توانید برای مهمانی و مجالس نیز تهیه کنید. این پودینگ به واسطه داشتن شاه توت از خواص خوب آن نیز برخودار است، شاه توت برای کم خونی و ورم مفاصل نیز مفید است.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شاتوت
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق چای خوری
پوره شاتوت ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
طرز تهیه پودینگ شاتوت دسری خوشمزه و جذاب
مرحله اول: تهیه پوره شاتوت
ابتدا باید پوره شاتوت را تهیه کنید. برای تهیه پوره شاتوت باید شاه توت را خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود. شاه توت را داخل مخلوط کن و یا با کمک گوشتکوب برقی بزنید تا پوره شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن
خامه و شیر و نشاسته ذرت را را داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم هم بزنید و هم بزنید و زمانی که شروع به جوشیدن کردن باید شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بوی خامی نشاسته نیز از بین برود. زماتی که شکر کاملا حل شد باید شاتوت میکس شده را اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن ژلاتین
طعم پودینگ را بچشید و میزان شکر را با ذائقه خود تنطیم کنید و بهتر است شکر را کم کم بریزید و اگر نیاز بود بیشتر شکر اضافه کنید. ژلاتین را با ۲ ق غذا خوری آب سرد مخلوط کنی و صبر کنید تا ژلاتین اسفنجی شود. باید ژلاتین را بن ماری کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود.
مرحله چهارم: تهیه پودینگ ژلاتین
در ادامه وقتی ژلاتین شفاف شد باید کیم صبر کنید تا خنک شود. به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید و برای ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس دور تا دور قالب را جدا کنید و پودینگ را داخل دیس برگردانید و با میوه دلخواه تزیین کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پودینگ ژلاتین
می توانید ژلاتین را داخل سولاردم یا مایکروفر قرار دهید و به مدت ۱ دقیقه بن ماری شود.
اگر نشاسته ذرت ندارید می توانید از آرد ذرت استفاده کنید.
نشاسته باید روی حرارت ملابم هم بخورد تا بوی خامی آن گرفته شود و به غلظت برسد.