اگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش پیشنهاد خوبی است. بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را در عرض نیم ساعت میتوانید آماده کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای بدون روغن و شکر
برای تهیه مایه این کیک خوشمزه خانگی، ابتدا موز را با کمک چنگال خوب له میکنیم؛ بهتر است از موزهای رسیده و شیرین استفاده کنید.
حالا ۲ عدد تخم مرغ را به همراه وانیل و ۱/۳ لیوان ارده کنجد را به موزهای له شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
به نصف لیوان پودر کاکائو الک شده ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم تا به غلظت مناسب برسد.
به غلظت مناسب که رسید، کف قابلمه را با روغن یا کره چرب کرده و سپس مایه کیک رو داخلش میریزیم؛ چند مرتبه زمین میکوبیم تا هوا نداشته باشد.
در قابلمه کیک، دم کنی می گذاریم و سپس روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده استریال قرار میدهیم.
به مدت نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه به مواد کیک زمان میدهیم تا بپزد.
بعد از گذشت این مدت زمان، با کمک یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را امتحان میکنیم؛ اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد، یعنی کیک پخته است. نوش جان.