دستور مارمالاد مخصوص قنادی رو براتون آوردم که برای شیرینی مشهدی یا همون مربایی با هم درست کنیم☺️
مواد لازم:
هویج ===۲۵۰ گرم
پرتقال===نصف پرتقال
سیب=== ۲۵۰ گرم
شکر===نیم کیلو
پوست پرتقال رنده شده ===یک قاشق قسمت نارنجی حواستون باشه سفیده رنده نشه(کم تر هم میتونید بریزید یا حذف کنید)
طرز تهیه:
هویج را شسته پوست بگیرید و بخار پز کنید
پرتقال را پوست گرفته لایه سفید رنگ روی را با نهایت دقت بگیرید
سیب را شسته پوست بگیرید و هسته سیبو در بیارید
همه را با هم داخل غذاساز ریخته یا اگر غذاساز ندارید با چرخ گوشت چرخ کنید یا رنده ریز کنید
بعد در قابلمه مورد نظربریزید وشکرو اضافه کنید با هم بزنید یکدست که شد روی حرارت بزارید
اجازه بدید با حرارت ملایم رو به پایین شکر حل و بجوش بیاد و قوام بیاد مارمالادو خیلی آبدار برندارید وقتی بپزه و قوام بیاد معلوم میشه یک رنگ نارنجی خوشرنگ وپرنگ مثل تصویر درست میشه
.
این مارمالاد نیاز به هیج افزودنی نداره خودش خوش عطره
برای صبحانه یک گزینه عالیه درست کنید
کف روی مربا رو بگیرید
اگر به عنوان مربا مصرف می کنید درانتهای پخت یک قاشق آبلیمو بریزید
منبع: shaghayegh.rasooli