سرخ کردن ممنوع! بادمجان هایی که همه را دیوانه می کند! من هرگز طعم بهتری نخورده ام!
من عاشق بادمجان هستم. بادمجان در فر – همیشه خوشمزه است! امروز دستور پخت بادمجان در فر را با شما به اشتراک می گذارم که همه را دیوانه می کند!
📌دستور پخت و مواد لازم (برای ۶ وعده):
۴ عدد بادمجان.
۲ عدد پیاز سفید.
۴۰۰ گرم (۱۴ اونس) قارچ.

روغن زیتون.
۲۲۵ گرم (۸ اونس) گوجه فرنگی گیلاس
نمک.
فلفل.
۶-۷ حبه سیر.
۳۰ گرم (۱ اونس) جعفری.
۴۰۰ گرم (۲ قوطی) گوجه فرنگی در آب خود.
۱۵۰ گرم (۶ اونس) پنیر سفت
۱۰۰ گرم (۴ اونس) خامه.
روش:
بادمجان را از وسط نصف کنید. ورق پخت را با روغن چرب کنید، بادمجان ها را بچینید و به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ فارنهایت) بپزید.
قارچ و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید.

گوجه گیلاسی را خرد کرده و به پیاز و قارچ اضافه کنید.
سیر را خرد کرده، ریز خرد کرده و به سبزیجات با قارچ اضافه کنید. نمک، فلفل، جعفری تازه را اضافه کنید، همه چیز را مخلوط کنید و از اجاق گاز بردارید.
قارچ را با سبزیجات روی بادمجان قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را در آب خود با مخلوط کن بکشید. پیاز را سرخ کنید، رب گوجه فرنگی و خامه را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
بادمجان ها را با پیاز و خامه روی گوجه فرنگی بچینید و پنیر رنده شده بپاشید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود.

منبع: Veggies & Pans