کاری پلو هندی یکی از پلو های بسیار سنتی می باشد که قرار است به روش هندی و با سبزیجات آن را تهیه کنید. کاری پلو یکی از پلو های پر طرفدار در ایران است و این پلو در کمترین زمان ممکن تهیه می شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. اگر گیاه خوار یا وگان هستید می توانید این پلو را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از سبزیجات دلخواه در این کاری پلو استفاده کنید. در تهیه کاری پلو هندی از نخودفرنگی و قارج استفاده می شود و طعم بسیار خوبی دارد و حتی یک غذای خوب برای وقت های که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید.
مواد لازم برای تهیه طرز تهیه کاری پلو هندی
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
ادویه کاری ۱.۵ ق غذا خوری
قارچ ۱۵ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
شوید خشک ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کاری پلو هندی به روشی ساده در کمتر از ۳۰ دقیقه
مرحله اول: آماده سازی نخود فرنگی
ابتدا برنج را خوب بشورید و بعد با کمی نمک خیس کنید. اگر برنج را به صورت کته می گذارید مقدار نمک را کمتر بریزید و اگر می خواهید به صورت آبکش تهیه کنید باید ۱ ق غذا خوری نمک بریزید. نخود فرنگی را باید بخارپز یا آبپز کنید، برای این کار نخود فرنگی را با کمی و نمک داخل آب بربزید تا نرم شود. می توانید نخود فرنگی بخارپز کنید. برای بخارپز کردن نخود فرنگی می توانید آن را داخل سبد بریزید و داخل یک قابلمه با کمی آب بریزید و درب قابلمه را قرار دهید تا نخود فرنگی نرم شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و با کمی زردچوبه آن را تفت دهید تا سبک و طلایی شود و در ادامه ادویه کاری و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه قارچ ها را بشورید و اگر دوست دارید می توانید پوست روی قارچ را بگیرید و بعد اسلایس کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود و بعد در ادامه نخود فرنگی را نیز اضافه کنید و تفت دهید و در انتها شوید خشک را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: تهیه کاری پلو با سبزیجات خوشمزه
آب اضافی برنج را دور بریزید و داخل یک قابلمه آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد برنج را اضافه کنید و کف روی برنج را در حین جوشیدن بگیرید. زمانی که برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه که می توانید از کاهو یا سیب زمینی بریزید را اضافه کنید و کمی برنج اضافه کنید و مواد میانی بریزید و بعد برنج و همه مواد را هم بزنید و کاری پلو گیاهی را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید و در انتها به دلخواه کمی کره یا روغن بریزید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کاری پلو هندی سریع و خوشمزه
می توانید مواد میانی را با سبزیجات دلخواه تهیه کنید.
بهتر است از ترکیب برنج ایرانی با برنج دودی استفاده کنید.
از ادویه کاری با کیفیت استفاده کنید.