کیک هویج گردو
اندازه ی قالب ۲۰ در۳۰،همین طورکه میبینین،کیک روداخل کاتردرست کردم،کاترروروی فویل گذاشتم.
جوش شیرین روحذف نکنین.
ولی جایگزینه جوش شیرین،دوبرابرش بکین پودر
جایگزینه پوره ی اناناس می تونه پوره ی سیب باشه
موادلازم
ارد. ۳۰۰ گرم (۲ لیوان پر)
تخم مرغ ۴ عدد
شکرقهوه ای ۲۰۰ گرم،،،شکرسفید۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان
بکین پودر۱ ق م. جوش شیرین ۱/۲ ق م
نمک یک هشتم ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
پوره ی اناناس ۱۰۰ گرم (بدون اب)
هویج رنده شده۲۰۰ گرم (۳ عددهویج
ادویه ها دارچین ۲ ق چ، جوزهندی ۱/۴ ق چ زنچبیل ۱/۲ ق چ
برای فراستینگ
پنیرخامه ای ۱۰۰ گرم،خامه ی فرم گرفته ۲۰۰ گرم،اب پرتقال ۳ قاشق پودرقند چندقاشق
طرزتهیه ؛
ارد،روسه بارالک کنین وبعدموادخشک رواضافه وباقاشق مخلوط کنین.
فرروی دمای ۱۸۰ گازی ویا۱۶۰ برقی روشن
تخم مرغ ،شکرقهوه ای،شکرسفیدرو۵ دقیقه باهمزن بزنین تاسفیدوپفکی بشه،سپس روغن مایع وپوره ی میوه رواضافه و۲۰ ثانیه مخلوط کنین،اردوهویج روبه تناوب بامایع کیک مخلوط کنین،اول کمی ازاردرورومایع الک ومخلوط کنین،بعدنصف هویج رواضافه ومخلوط کنین،دوباره مابقی اردوگردو،اضافه ومخلوط وبعدمابقی هویج رواضافه ومخلوط کنین.
درنهایت یک دورباهمزن بزنین تاموادیکدست بشه وگلوله ای ازاردنمونه ،مایع کیک روداخل قالب ۲۰ در۳۰ ویاقالب گرد۲۳ تا۲۵ بریزین وبذارین داخل فر،به مدت ۴۰ دقیقه تاخلال تمیزولی مرطوب،(داخل کیک مرطوبه)
طبق کلیپ فراستینگ پنیری رواماده وروی کیک بذا رین ،نوش جان
نکته ؛ بجای اناناس میتونین یک عددسیب روپوره کنین ،لطفا حذف نکنین.
درموردفراستینک میتونین مقدارپنیروبیشتروخامه روکمتربزنین.
ادویه هاروبه دلخواه میتونین،کم وزیادکنین.
من برای فراستینگ فقط پنیرخامه ای وخامه روزدم،مابقی روحذف کردم.
از صفحه feloooraa