شاتوت از آن میوه‌های خنکی است که مخصوص فصل تابستان بود ه و طعم فوق العاده‌ای دارد. ترکیب  این میوه با دسر می‌تواند انتخاب مناسبی برای عصرهای تابستان باشد.
 طرز تهیه:
۱- پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.۲- دم توت‌ ها را بگیرید و آن‌ها را در مخلوط‌ کن بریزید و پوره کنید.۳- بستنی و ژله سرد شده را به آن اضافه کنید  و هم بزنید.۴- مواد را درون قالب یا لیوان بریزید و‌ ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید. برای زیباتر شدن دسر می‌توانید مقداری از ژله ساده را روی آن بریزید.

مواد لازم     
       ژله شاتوت یا ژله آلوئه ورا: یک بسته
       شاتوت له شده: یک پیمانه
       آب‌جوش: یک لیوان
       بستنی وانیلی: نصف پیمانه