دسر معجون مقوی بسازید
مواد لازم:
خرما بدون پوست و هسته ۱۵۰ گرم ، ۳/۴ پیمانه ( اگه حال نداشتید میتونید پوستش رو نگیرید ولی هستش رو بگیرید حتما)
پودر نارگیل دو ق غ
پودر کاکائو ( اسپانیایی یا هلندی) ۱/۲ ق غ
پودر دارچین نوک ق چ
گردو ۶ عدد ۲۰ گرم
پودر ژلاتین ۱/۵ ق غ اگه خواستید کمی سفت تر از فیلم شه ۲ ق غ بریزید. ولی همینطوری نرم و خوبه
عسل یک ق غ ( میتونید حذف کنید)
آب برای ژلاتین ۴ ق غ
شیر دو و نیم لیوان
همه مواد رو به جز آب ، پودر ژلاتین و نصف پیمانه شیر بریزید داخل مخلوط کن خوب میکس کنید.
توی قابلمه پودر ژلاتین و اب رو بریزید هم بزنید که اسفنجی شه بعد شعله گاز رو روشن کنید و روی خیلی کم بذارید نصف پیمانه شیر باقی مانده رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا ژلاتین حل بشه حدود سه دقیقه طول میکشه.
بعد به بقیه مواد داخل مخلوط کن اضافه کرده و میکس کنید.
داخل قالب چرب شده بریزید و ۷،۸ ساعت حداقل بمونه توی یخچال که سفت شه .
همین
از صفحه مریم جابری