به یادِ بچگی هام که دغدغه چاق شدن نداشتم و هفته ای چندتا از این دونات ها که بهش پیراشکی میگفتیم میخوردم🍩☕️
یادمه اون زمان عاشقِ پیراشکی کرمدار بودم، کرمدارو به شکلاتی ترجیح میدادم..ولی برای اولین بار توی دُلش نوتلا ریختمُ فهمیدم تا الان سرم کلاه رفته بود🍫

موادِ لازم:
آرد سه صفر ۲۵۰ گرم(۲ پیمانه)
شکر سفید ۳۰ گرم(۲ قاشق سوپخوری)

کره نرم دمای محیط ۳۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱ ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
اسانس یا عصاره وانیل ۱ ق چ
تخم مرغ دمای محیط ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ میلی لیتر(۱/۲ پیمانه)

استراحتِ اولِ خمیر: ۱ ساعت و نیم
استراحتِ دوم خمیر: ۳۰-۴۵ دقیقه

نوشِ جان🍩☕️🥛