یه لاپلوییِ خاص و خوشمزه که مطئنم طرفدارش میشی.⁣
تو این دستور پخت، ماهیچه‌ تو مرحله‌ی اول قدری می‌پزه و با پیاز، سیر، هویج و ادویه مزه‌دار میشه …
وقتی لابه‌لای برنج میرن عطر و طعمشون با هم ترکیب میشه و یه تجربه‌ی لذیذ رو خلق میکنه 

پیاز ۲ عدد بزرگ⁣
سیر ۵ حبه⁣
ماهیچه⁣⁣
زردچوبه تازه یا پودر
برگ آویشن⁣
زعفرون⁣
برنج⁣
نمک و فلفل⁣

*تفت دادن ماهیچه در روغن⁣
*اضافه کردن پیازهای خلالی شده و سیر له شده⁣
*اضافه کردن ادویه‌های دلخواه (نمک، فلفل، دارچین و … )
*ریختن آب و پختن⁣
*جدا کردن گوشت ماهیچه از استخوان⁣
*ریختن روغن و زعفران دم‌کشیده کف قابلمه⁣
*ریختن یک لایه برنج آب‌کش، یک لایه ماهیچه و مخلفات⁣
*دم کشیدن برنج⁣

از صفحه لقمه