مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده ۲عدد متوسط
سیب زمینی رنده شده ۲عدد متوسط
پیاز درشت رنده شده ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
آردنخودچی ۱قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۳حبه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز،تخم گشنیز، پولبیر
به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سیب زمینه پخته شده رنده نشود و کوبیده و له شود برای بهترله شدن از روغن استفاده کنید.
اجازه بدین سیب زمینی خنک بشه و داغ نباشد.
سیب زمینی خام وپیاز رنده ریز شود و بعد از رنده شدن حتما آب آن گرفته شود.
آردنخودچی حذف نشود جایگزین آن آرد سفید وآردسوخاری
ادویه ها به مقداردلخواه اضافه شود
اندازه سیب زمینی خام و پخته حتما برابر باشد.
درروغن داغ و زیاد سرخ شود هم روغن کمتری جذب میشود هم ترد تر است.
شعله متوسط باشد.
سیر قابل حذف و جایگزین آن پودرسیر.
هنگام سرخ کردن کنار دستتون یک ظرف آب بزارید که بهتر بتونید به کتلت ها فرم بدین.
موادکتلت را میتونید توی یخچال بزارید و بعد ۱ساعت سرخ کنید.
درصورت وا رفتن تخم مرغ و آرد اضافه کنید.
اما اگر نکات را دقت کنید اصلا کتلت ریز نمیشه.
منبع: @shahin_amerian
راز وا نرفتن کتلت گوشت
محصولات بخش فروشگاه