کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که بسیار مقوی بوده و برای خانم ها در دوران قاعدگی و پس از زایمان مفید می باشد. کاچی را می توان به عنوان صبحانه یا عصرانه و یا به عنوان یک دسر افطاری در سفره های غذاییتان بگنجانید. اگر روش خوشمزه شدن کاچی را بلد نیستید، با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

 
آرد مناسب کاچی
کاچی در شهر های مختلف نام‌های متفاوت و شیوه پخت متفاوتی دارد. به طور کلی کاچی با آرد برنج یا گندم تهیه می شود. شما می توانید برای تهیه کاچی از هر دو آرد استفاده کنید.

الک کردن آرد
برای اینکه آرد شما گلوله گلوله نشود و کاچی طعم و شکل بهتری داشته باشد، آرد را الک کنید و داخل کاچی مورد استفاده قرار بدهید.