رمز و رازهای پخت «آش جو» خوشمزه و جاافتاده
نکات:
۱-تمام حبوبات از شب قبل حتما خیس بخورد
۲-سه چهارم پیازداغ همراه سبزی داخل اش ریخته شود
۳-فلفل قرمز وسیاه هم به سلیقه خودتان میتوانید اضافه کنید
۴-اندازه و نوع حبوبات هم دست خودتون هست وقابل تغییره.
.
.
مواد لازم:

۱-جو ۲۰۰ گرم
۲-لوبیاچیتی ۵۰ گرم
۳-گندم پوست کنده۵۰ گرم

۴-نخود ۵۰ گرم
۵-عدس ۵۰
۶-سبزی شامل تره گشنیز جعفری اسفناج (سبزی اش)به نسبت مساوی در مجموع نیم کیلو پاک شده
۷-کشک ۵۰۰ گرم
۸-پیاز برای پیاز داغ ۲ عدد متوسط بهمراه ۲ ق غ زردچوبه و ۱ ق چ فلفل سیاه و ۲ ق چ نمک، برگ بو و دارچین

از صفحه اکوفود