حلوا نخودچی بدونکره
آرد قنادی یک پیمانه
آرد نخودچی یک پیمانه
روغن مایع +روغن جامد سه چهارم تا یک پیمانه
برای شربت:
یک لیوان آب
یک لیوان شکر
یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
مقداری کمی گلاب
اگر دوست دارید از هل میتونید تو شربت استفاده کنید
قبل از شروع کردن وتفت دادن آرد شربتو آماده کنید
شکر+آبو بذارید باحرارت خیلی کم هم بزنید تا شکر حل بشه بعدشم گلابو زعفرونو اضافه میکنیم ،اصلا نیاز به جوشیدن نداریم.فقط میخواهیم شکرو اب کاملا حل بشن همین
مرحله اول :
آردو باید تفت بدید تا بو خامی نده،با حرارت کم،۲۰ تا۲۵ دقیقه تقریبا ،مقداری آرد تغیر رنگ میده
بعدش آرد نخودچی اضافه میکنیم و ده دقیقه دیگه تفت دادنو ادامه میدیدم
❌مرحله دوم:
آردارو که تفت دادیم حتما باید الک کنیم وگرنه وقتی روغن اضافه بشه گلوله گلوله میشه
مرحله سوم:روغن جامد +مایعو مخلوط میکنیم و کم کم به اردامون اضافه میکنیم ،تا به غلظتی که توتصویر میبینید برسه
مرحله چهارم:بعد از یکدست شدن شربتو طی چند چند مرحله اضافه میکنم تا جذب بقیه مواد بشه اصلا نترسید همه شربتو اضافه کنید تند تند هم بزنید همش جذب مواد میشه
بعد از چند دقیقه مخلوط کردن حلواتون امادس .
داخل ظرف بریزید،هر جوری که دوست دارید تزیین کنید .
منبع: saberparsian