ده کیلو گوجه داشتم که زیاد ابدار نبود بافت گوشتى داشت یک کیلو رب بهم داد
گوجه ها رو بشور و قاچ کن و بهش نمک بزن بزار یکى دو روز جلو افتاب بمونه ک نرم شه
بعد با گوشت کوب برقى پوره کن و از ی ابکش فلزى درشت رد کن
اینجا مهمه
بعد ک از ابکش درشت رد کردی حتما ی بار دیگه از ابکش خیلى ریز ردش کن تا کاملا پالپ و تخم گوجه گرفته شه و اب یکدستى داشته باشى
بعد بزار اب گوجه سه ساعت با خرارت متوسط رو ب بالا بجوسه تا رب غلیظ شه
حالا اگه اپارتمان نشین هستى بزار دیگه تا زمانى ک رب سفت شه رو حرارت بمونه اما مواظب حباب هاى اخر کار باش که خیلى داغ و خطرناکه
اما اگه حیاط دارید و ب افتاب دسترسى دارین
وقتى ک رب غلیظ شد بریز تو دوتا سینى(بهتره استیل باشه)
و دیگه بزارش جلو افتاب ک تمام ابش کشیده شه و رب سفت شه بستگى به افتاب شهرتون باید بزارید که سفت شه
تو شهر ما یک روزه رب سفت میشه
این دستور یکى از بى نقص ترین دستورات رب هست که نتیجه ى خیلى خوبى میگیرى
ربى سفت و خوشرنگ با ماندگارى بالا و بدون کپک زدن
منبع: poopak_food