روشی ساده و راحت برای پخت «کوفته مرغ»

مرغ چرخ کرده  حدود ۲۰۰ گرم
برنج پخته شده نصف پیمانه سرخالی
لپه پخته شده ۱/۴ پیمانه
ترخون ۲ قاشق غ
شوید ۲ قاشق غ
مرزه ۱ قاشق غ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
.
برای سس
پیاز نگینی یا خلالی شده ۱ عدد متوسط
رب گوجه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
آب مقداری که ۲/۳ کوفته داخلش قرار بگیره.
.
پیاز رو تفت بدین طلایی که شد بهش زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدین بعد بهش رب و فلفل سیاه اضافه کنید تفت بدین و در آخر هم آب و نمک بریزین و بذارین جوش بیاد
.
🔴اگه خیلی خیلی زیاد ورز بدین کوفته هاتون سفت میشه(به اندازه ورز بدین )برای کوفته مرغ ۲ تا ۳ دقیقه کافیه
🔴موقع گرد کردن کوفته ها اگه دستکش ندارین حتما دستتون رو اول مرطوب کنین بعد از مواد بردارین و تو دستتون بهش فرم بدین
🔴 کوفته ها رو وقتی سس بجوش اومد بهش اضافه کنید مثل من تو کلیپ
🔴در قابلمه هم نیمه بذارید.
من ۱۰ دقیقه ی اول درب رو نیمه گذاشتم و بعد درب رو کامل گذاشتم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گذاشتم تا کامل بپزه

از صفحه samii_cooking