باقلا را با مقداری نمک و آب  داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه در آن را بگذارید روی حرارت قرار دهید تا باقلا ها بپزند ولی له نشوند.
سپس باقلای پخته شده را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید.
بعد مقداری شوید ، نمک و فلفل  هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر بورانی را با گرد لیمو ، پیاز و سیر سرخ شده تزیین کنید.
–  هنگام پخته شدن باقلا در ظرف را نبندید تا رنگ باقالی ها سبز بمانند.


نکات تکمیلی در مورد بورانی باقلا سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بورانی باقلا سبز را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .