این رب تو بعضی غذا ها مثل خورشت مرغ ، گوشت به عنوان چاشنی استفاده میشه. البته خالی خالی هم با نمک میتونید نوش جان کنید به عنوان ترشک

مواد لازم:
_۳ کیلو آلوچه
_یک لیوان آب
_مقداری نمک
_مقداری روغن مایع

طرز تهیه:
آلوچه ها رو به همراه اب یک و نیم ساعت حدودا بذارید رو حرارت تا نرم بشه
بعد از آبکش رد کنید تا هسته و پوستش جدا بشه مجدد رو حرارت بذارید و چند ساعت بمونه تا تبخیر بشه ، اواخر کار روغن و نمک هم بزنید😍 به غلظت مناسب که رسید حرارت رو خاموش کنید

ویدئو از shima.rasoulzade