با این روش تا ماهها قارچ سالم و تازه داری.
اگر از اکسپلور پست رو میبینی، حتما پیج رو فالو کنین و بقیه آموزشها رو هم ببینین.
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی.
چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره.
قارچ ها رو شسته و اسلایس میکنیم.
آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد.
قارچها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۵ دقیقه میذاریم جوش بیاد.
آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم.
بعد از ۳ دقیقه آبکشی میکنیم.
وقتی آب اضافش گرفته شد بستهبندی میکنیم .
بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
محصولات بخش فروشگاه
ویدئو از saeede_karimi70