با این روش تا ماه‌ها قارچ‌ سالم و تازه داری.
اگر از اکسپلور پست رو می‌بینی، حتما  پیج رو فالو کنین و بقیه آموزش‌ها رو هم ببینین.
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیم‌هایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم‌ و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی‌.

چون حرارت زیادی نمی‌بینه پس مواد مغذیش از بین نمیره.

 قارچ ها رو شسته و اسلایس میکنیم.
 آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد.
 قارچ‌ها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۵ دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد.
 آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌.
 بعد از ۳ دقیقه آبکشی می‌کنیم.
 وقتی آب اضافش گرفته شد بسته‌بندی می‌کنیم .
 بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.

ویدئو از saeede_karimi70