روش پخت «ته چین بادمجان و زرشک» یکی از معروف ترین غذای لذیذ ایرانی
چه موادی لازم داریم؟ (برای ۵-۶ نفر)
برنج ۴ پیمانه
ماست چکیده ۸ قاشق غذاخوری (حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه)
بادمجان ۴ عدد
زرشک ۵-۶ ق غ
زعفران حل شده نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه
تخم مرغ ۴ عدد
سینه مرغ آب پز ۱ عدد (سلیقه ای)
۲ تا قابلمه سایز کوچیک
_
چطوری درستش کنیم؟!
۱️⃣ بادمجان هارو پوست بگیر بذار ۳۰ دقیقه تو آب نمک بعد خشک و سرخ کن
۲️⃣ زرشک و با ۱ ق غ کره و ۱ ق م شکر تفت بده و بذار کنار
۳️⃣ ۴ پیمانه برنج و با ۲ ق غ نمک بذار حداقل ۲ ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار ۶ دقیقه بپزه و بعد آبکش کن (باید دون باشه برنجمون)
۴️⃣ تو یه ظرف ۴ تا تخم مرغ و ۸ ق غذا خوری ماست چکیده, کمی نمک, وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و ۱ ساعت بذارش یخچال
۵️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا بادمجان سرخ شده و زرشک بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز یکم فشرده کن وباشعله متوسط بزار ۱۰ دقیقه تا بخار کنه و بعد بذار ۶۰ الی ۹۰ دقیقه با شعله خیلی کم بزار بپزه ( ۱۰ دقیقه اخر در قابلمه بردار )
۶️⃣ برای دیزاینش خلال بادام و خلال پسته و زرشک و شکر و کره و ۲ ق غ زعفران حل شده ۱ الی ۲ دقیقه با شعله خیلی کم تفت بده و بریز رو ته چین
منبع: big.tasterr