مواد لازم:
بیسکوییت ساده ۳۰۰ گرم (مثل پتی بور یا نون روغنی)
شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم (من از ترکیب شکلات تلخ و شیرین استفاده کردم که شیرینیش متعادل شه)
شیر سه چهارم لیوان
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم + پودر نارگیل نصف لیوان
طرز تهیه:
بیسکوییت رو با هر دستگاهی که دارین پودر کنین، یا میتونین داخل یه کیسه ضخیم بریزین و با چیزی مثل وردنه روش بکوبین تا پودر شه. شکلات تخته ای رو خرد کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذوب شه، بعد به بیسکوییت اضافه کنین و شیر رو هم بریزین و ترکیب کنید و با دست کمی ورز بدین تا کاملا یکدست و خمیری شه.
‌اگه خمیرتون خیلی سفت بود بهش کمی شیر اضافه کنین و اگه خیلی شل بود کمی بیسکوییت.
‌خمیر رو داخل کیسه فریزر بریزین، با وردنه صافش کنین، کیسه رو با قیچی ببرین، خامه و پودر نارگیل رو ترکیب کنین و روی بیسکوییت به صورت یکنواخت پخش کنین. با کمک کیسه به آرومی از بغل رولش کنین و بذارین یکی دو ساعت تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره.
‌بعد به دلخواه تزیین کنین و برش بزنین. من برای تزیین از همون ترکیب خامه صبحانه و پودر نارگیل استفاده کردم و پودر کاکائو روش الک کردم و ترافل رنگی گذاشتم.
‌این رولت برای عصرانه و میهمانی ها عالیه😋
نوش جان♥️
منبع : ‏@sama.diy