مواد لازم:
۲ بسته بیسکوییت پتی بور رو پودر کنید

نصف لیوان شکلات آب شده (شکلات رو بخار کتری بزارید تا ذوب شه)

نصف لیوان شیر
مخلوط کنید تا منسجم شه
و تو کیسه بریزید و با وردنه باز کنید (اگر مواد منسجم نبود کمی بیشتر شیر اضافه کنید و اگر شل بود پودر بیسکوویت اضافه کنید(

۴ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ پودر نارگیل
اگر دوست داشتین ۲  ق غ پودر قند هم اضافه کنید و مخلوط کنید

نایلون رو قیچی کنید خامه رو روش بریزید و صاف کنید

و به آرومی رول کنید و انتها و سر و تهش رو ببندید و برای ۱ ساعت داخل یخچال بزارید

برش بزنید و تزیین کنید

فوق العاده نرم و خوشمزه است😋
منبع: cook.mag