برای درست کردن خمیررول دارچین احتیاج دارید به
۵۰۰ گرم ارد
۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم اب
شکر ۲۰ گرم
خمیرمایه ۸گرم
نمک ۴گرم
تخم مرغ ۱عدد
کره ۱۵گرم به دمای محیط رسیده
پودر هل ۱ق چ
وانیل نوک ق چ
طرز تهیه
برای درست کردن خمیرتون
تمام مواد خشک رو باهم مخلوط کنید
تخم مرغ رو اصافه کنید
اب رو کم کم اضافه کنید
کمی که خمیر خودش رو جمع کرد
کره به دمای محیط رسیده رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید وبه خمیرتون اضافه کنید
وقتی خمیر خودش رو از دور کاسه جمع کرد وبه قلاب چسبید خمیرتون اماده است
حالا روش رو بپوشونید وبهش استراحت ۴۰ دقیقه ای بدید
بعد از استراحت چهل دقیقه
کمی آرد روی سطح کارتون بپاشید خمیرتون رو بیارید روی سسطح کارتون وردنه بکشید وبه صورت چهارگوش باز کنید
روی خمیرتون ۳۰ گرم کره نرم بمالید به صورتی که تمام سطح رو بپوشونه
حالا حدود ۵تا۶ ق غ شکر قهوه ای ونصف ق غ پودر دارچین رو با خم مخلوط کنید وروی خمیرتون که کره مالیدید بپاشید حالا میتونید رول کنید واخر خمیر رو قشنگ فیکس کنید به هم وبه فاصله ۳سانتی برش بزنید وتوی سینی بچینید
فرتون رو العا روی ۲۰۰ درجه روشن کنید تا داغ بشه
رول هاتون رو دوباره بعد از پیچیدن روشون رو پلاستیک چرب بکشید واستراحت نیم ساعته بدید تا حجیم بشه وبعد بزارید توی فر به مدت ۱۵ دقیقه
رول هاتون روبعد از استراحت رومال بزنید وبزارید توی فر از قبل داغ شده به دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه
کاش عطرش رو هممیتونستم براتون شیر کنم
واقعا با قهوه پیشنهاد میشه
امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد
منبع: brotchen.kuchen
رول دارچینی را لاکچری بپزید
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان