حتما ویدیو رو تا آخر ببینید نکات کپشن هم بخونید و رعایت کنید تا همچنین کیک زیبایی تو خونه درست کنید
مواد لازم و طرز تهیه:
_۳۰ گرم آرد سفید (یک چهارم لیوان)
_۳۰ گرم نشاسته ذرت که سفید رنگ پودری هست (یک چهارم لیوان)
باهم ترکیب و دو دور الک کنید بذارید کنار.
_فر رو حدودا یک ساعت قبل اینکه کیک رو داخلش بذارید در دمای ۲۲۰ درجه بذارید تا گرم بشه.
_۴ عدد تخم مرغ که به دمای محیط رسیده زرده سفیده رو جدا کنید
سفیده ها رو با همزن دو دقیقه بزنید تا سفید بشه.
_۷۰ گرم شکر (یک سوم لیوان)
نیمی از این مقدار شکر رو به سفیده ها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن بمونه و ظرف رو که برمیگردونیید نریزه.
حالا سفیده فرم گرفته رو بذارید کنار.
_زرده هارو با مابقی شکر و کمی وانیل
بزنید تا کرم رنگ بشه سپس
_۱ قاشق غذاخوری عسل
-۴۰ میلی لیتر شیر(۳ قاشق غذاخوری)
-۴۰ میلی لیتر روغن(۳ قاشق غذاخوری)
به مواد اضافه کنید و یک دقیقه در حد ترکیب شدن بزنید.
_بعد ترکیب آرد الک شده رو اضافه کنید، دورانی آروم هم بزنید
_ و در آخر سفیده فرم گرفته رو طی سه مرحله به مواد اضافه و آروم هم بزنید تا پف کیک نخوابه.
_کف قالب سی در چهل کاغذ روغنی بذارید، چرب کنید، مواد رو داخلش یکسان پخش کنید، دو بار بکوبید سطح زمین و در فر از قبل گرم شده طبقه بالایی ( وسط ندارید) حدودا ۸ الی ده دقیقه بذارید تا بپزه، البته دمای فر ها و مدت زمان پخت باهم فرق دار، چک کنید اگه سطح کیک خیس بود یک دو دقیقه هم گریل رو بزنید تا سطح کیک خشک بشه.
_از فر در بیارید.سینیرو روی توری بذارید زیرش هوا جریان داشته باشه، روی کیک هم پارچه بندازید تا خنک بشه.
_بعد از خنک شدن برگردونید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.
با شیر یا آبمیوه کیک رو تر کنید.
گاناش شکلاتی خنک شده بزنید:
_۶ قاشق غذاخوری خامه صبحانه رو حرارت بذارید گرم بشه بعد از رو حرارت بردارید
_۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بزنید. اجازه بدید شکلات ذوب و یکدست بشه و از داغی که افتاد روی کیک بکشید.
_۳۰۰ گرم خامه قنادی فرم بدید اگر دوست دارید پودر کاکائو بزنید.
-به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید
برش بزنید و مطابق فیلم رول کنید

ویدئو از shima.rasoulzade