رول گوشت در واقع یک نوع فینگرفود از خانواده اسپرینگ رول
(اسپرینگ رول یک غذای فینگرفودی و فصلی آسیای شرقی هست)
راستی تا یادتون نرفته سیو کنید و بفرستید برای دوستانتون
طرز تهیه اش هم بسیار ساده و راحته و انواع مختلفی داره ، هم با گوشت میشه درست کرد هم با انواع سبزیجات و سس های مختلف.
این مدل که من درست کردم با سس بلونز(مایع ماکارونی ) و پنیر پیتزا هست.
هم داغ سرو میشه و هم خنک.
میتونید یکی دو روز قبل، برای مهمانی هاتون درست کنید و داخل ظرف دربسته بزارید یخچال و روز مهمانی طبخ کرده و سرو کنید.
راستی می تونید داخل فر هم درست کنید.

مواد لازم:
خمیر یوفکا:به مقدار لازم
سس بلونز:(مایع ماکارونی)
پنیر پیتزا:به مقدار لازم
آب برای مرطوب کردن خمیر: به مقدار لازم

طرز تهیه مایع ماکارونی : گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز خرد شده ‌‌نمک و فلفل و پوره گوجه فرنگی کمی رب گوجه فرنگی تفت داده و نصف استکان آب جوش اضافه کرده و یه بیست دقیقه ای زمان میدیم گوشت بپزه و سس جا بیافته