همه کباب کوبیده دوست دارن اما فوت و فن درست کردنشو هر کسی بلد نیست!😋
نیم کیلو پیاز رو رنده کنین و بوسیله دستمال، آبش رو بگیرین
پیاز رو به همراه یک قاشق چایخوری فلفل و یک و نیم قاشق چایخوری نمک ،
به ۷۰۰ گرم گوشت گوساله و۳۰۰ گرم قلوه گاه گوسفندی چرخ کرده اضافه، و خوب ورز بدین
(گوشت ها اصلا نباید یخ زده باشه ،
موقع چرخ کردن با سری کبریتی چرخ کنین یا اگه بیرون دادین چرخ کنن ، بگین که براتون کوبیده ای چرخ کنن)
تا زمانیکه گوشت حسابی منسجم بشه و بهم بچسبه
مواد رو ۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدین
یه تکه گوشت بردارین، برای هر سیخ کباب ۸۰گرم گوشت کافیه
با یک دست به سیخ بکشین ،عرض سیخ کباب کوبیده باید ۲.۵ سانت باشه
حین کار دستتون رو کمی با آب سرد خیس کنین تا گوشت مرتب روی سیخ قرار بگیره
در آخر با دو انگشت روی گوشت ها اصطلاحا گل کباب کوبیده بزنین
سیخ ها رو مرتب روی منقل با ذغال داغ بچینید
بعد از۲۰ ثانیه
سیخ برگردونین تا دو طرف کباب به سیخ بچسبه و نریزه
لای نون بذارین ، چربی سیخ هارو با نون بگیرین و دوباره به منقل منتقل کنید
سیخ ها رو زیر و رو کنین تا خوب برشته بشه
کباب ها رو به کمک نون از سیخ جدا کنین .
گوجه کبابی و نون و برنج هم که پایه ثابت یه کباب داغ و دلچسبه!
نوش جان🥰
منبع: @cook.mag