کوکی داریم ، این بار بدون شکر اما فوق العاده خوشمزه 
مواد لازم 
آرد ………………… ۱۵۰ گرم = حدودا ۱ پیمانه
جو دو سر پرک ….. ۴۰ گرم = حدودا ۳ ق.غ
شیره خرما ……….. ۱۱۰ گرم = حدودا ۸ ق.غ
تخم مرغ …………. ۱ عدد
شکلات چیپسی ….. ۲۵ گرم = حدودا ۲ ق.غ
بیکینگ پودر ……… ۱ ق.چ
نمک ………………. نوک ق.چ
دارچین ……………. ۱ ق.غ
روغن ……………… ۲ ق.غ
.
💢 برای فر 💢
دمای ۱۷۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط فر
💢 برای تستر 💢
دمای ۱۵۰ درجه ، به مدت حدودا ۲۰ دقیقه
طبقه وسط تستر
نکته ۱️⃣ :
این کوکی شیرین نیست ، بلکه شیرینیشو از شیره میگیره ، اگر دوست دارید میتونید مقداری به شیره اضافه کنید ، یا میتونید چند ق.غ پودر قند هم بریزید ، فقط یادتون باشه پودر قند رو باید در تخم مرغ و شیره حل کنید بعد به مواد اضافه کنید .
نکته ۲️⃣ :
این میزان رسپی رو در سایز بزرگ
( مثل من ) اگر بزنید ، بهتون ۵ تا کوکی میده
اگر سایز کوچک بزنید که توصیه منم به همین صورته ، به شما ۱۰ الی ۱۵ تا کوکی میده
نکته ۳️⃣ :
بعد از اتمام فرآیند پخت ، به هیچ عنوان کوکی هارو دست نزنید برای اطمینان از صحت پخت ، چون کوکی ها نرم هستند وقتی گرم هستند
🤣👌
چه ریتمی پیدا کرد 😅
باید بزارید از دما بیوفته بعد از سینی جدا کنید .
نکته ۴️⃣ :
فوق العاده آسونه ، فوق العاده راحته ، فوق‌العاده خوشمزه هستش ، درست کنید
برای مراسم هاتون استفاده کنید 😘
با چای بزنید نوش جان کنید 🌹
راستی من با چای پوست پرتقال خوردم 😉
عجیب چسبید 🤗👌
منبع: 🆔 : @hassani.delish