غاز یا اردک شکم پر یکی از غذاهای لذیذه که اگه خوب طبخ نشه طعم خیلی خوشایندی نداره درنتیجه خوشمزگی این غذا بستگی نوع پخت اون داره اگه شما هم میخوایید تو درست کردن این غذا حرفه ای بشید حتما ویدیو رو ببینید و کپشنو با دقت بخونید که کلی نکته داره 👌👌
بجای غاز میتونید از اردک یا مرغ استفاده کنید فرقی نمیکنه
مواد شکم پر✅
پیاز /گردو /زرشک /آلو/رب انار/پیاز داغ /نمک /زردچوبه/پودر سیر/پودر پاپریکا/فلفل سیاه/روغن برای تفت دادن
✅در صورت تمایل دل و جگر و سنگدونم میتونید استفاده کنید
✅طبق فیلم تمام مواد رو تفت بدید
✅غاز رو که تمیز بشورید و چربی شکمشو خالی کنید
✅گردنشو طبق فیلم بدوزید
✅داخل شکمشو از مواد شکم پر پر کنید و بدوزید
✅تمام اطرافشو تو روغن سرخ کنید
✅حتما از یه قابلمه بزرگ استفاده کنید
✅یه دونه پیازو خلالی خرد کنید یه بوته سیر رو پوست بگیرید و به غاز سرخ شده اضافه کنید به همراه زردچوبه /آویشن /فلفل قرمز /چوب دارچین و حتما جوز هندی که من رنده کردم رو غاز
✅بزارید پیاز و سیر و ادویه ها با غاز تفت بخورن با حرارت خیلی ملایم در قابلمه رو حتما ببندید این کار باعث میشه بخار آب پیاز و سیر بوی زهم غاز رو بگیره
✅پیاز که کاراملی شد بهش یک لیوان آب شیر اضافه کنید و پر قابلمه رو ببندید حرارت حتما کم باشه اجازه بدید تا آروم بپزه و آب تبخیر بشه
✅آب که تبخیر شد دوباره یک لیوان دیگه آب اضافه کنید و این کارو هر بیست دقیقه یک بار تکرارکنید تا زمانیکه غاز کامل بپزه این کار باعث میشه گوشتغاز علاوه بر اینکه لذیذ بشه بوش هم کامل گرفته میشه و بوی زهم نمیده
✅در حین پخت حتما از آب خورشت روی غاز بریزید تا طعم مواد به کل غاز بره
✅در آخر پوره گوجه /رب انار /پیاز داغ /آلو و نمک و آویشن و پودر سیر بزنید و به همراه یک لیوان آب و بزارید نیم ساعت دیگه بپزه و سس غلیظ بشه
✅اینم از غذای هیجان انگیز و فوق العاده خوشمزمونامیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد 😍
منبع: @maryam.bano400
ریزه کاری های طبخ غاز یا اردک شکم پر
محصولات بخش فروشگاه
۲,۶۰۰,۰۰۰ تومان
۱۳,۱۷۵,۰۰۰ تومان