اگر برای درست کردن یک ناهار خوشمزه اما سبک برای روزهای گرم تابستان مردد هستید، برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم .سالاد اسفناج بهترین انتخاب برای ناهار یک روز تابستانی است.
   طرز تهیه:
۱-برای تهیه سالاد اسفناج حتما از اسفناج های کوچک استفاده کنید (برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و با آب سرد چندین بار بشویید، سپس آب کشی  کنید تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.۲-در مرحله بعد مغز گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه خیس کنید تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری بریزید و مغز گردو را پس از این که آب کشی کردید به ظرف سالادخوری اضافه کنید.۳-در این مرحله انار را دانه  و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط  کنید تا یکدست شود.۴-حالا سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم یکدست شود.۵-در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید و روی سالاد بریزید، سپس سالاد را در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و خنک شود.
 
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج :۵۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
انار :  یک عدد متوسط
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
 رب انار:   ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک:۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر  : یک چهارم قاشق چای خوری
 نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی