سالاد اندونزی فوق‌العاده خوشمزه و پر طرفدار و یه سالاد بین‌المللی هست

مواد لازم سالاد
کلم سفید متوسط نصف کلم
کلم بنفش کوچک نصف کلم
هویچ متوسط ۳ عدد
ذرت پخته ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
خیار شور نصف پیمانه
کالباس یا ژامبون ۱ پیمانه

 مواد لازم سس
مایونز ۱ پیمانه
ماست کمتر از ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه

کلم‌ها رو خورد یا رنده میکنیم.
هویچ رو رنده درشت میزنیم.
نخود فرنگی و ذرت رو میپزیم.
خیار شور و کالباس رو نگینی خورد می کنیم. مواد سس رو هم با هم مخلوط می کنیم. ۳ ساعت توی یخچال میذاریم که
سالاد جا بیفته.
میشه از سس خردل هم استفاده کرد.
میزان مواد قابل تغییر هست.

ویدئو از food.fahimeh